Installation of Akzo Nobel’s new headquarters in Vilvoorde

After 8 months of work hand in hand, CBRE has completed Akzo Nobel’s relocation in their new Vilvoorde headquarters.

Back to news
Installation of Akzo Nobel’s new headquarters in Vilvoorde
2017

Installation of Akzo Nobel’s new headquarters in Vilvoorde

A careful and detailed needs analysis, including interviews with AkzoNobel’s management team, was conducted by our Workspace department in order to determine the final space allocation, as well as the future ways of working. In close collaboration with the client’s HR, Marketing & Communication and Facilities teams, CBRE has designed a colorful and modern office space which completely integrates AkzoNobel’s corporate image. By using this information and combining it with the client’s needs and wishes, the final refurbishment consists mainly of team space areas and small closed bubbles for private meetings or work requiring concentration. The Workspace team has also advised AkzoNobel in the selection of furniture.

The 2,500 sqm fit-out works lasted 3 months. These works included the installation of a new floor slab for the technical lab space, the installation of a private staircase as well as more classical partitioning, HVAC, electricity and data works, as well as the installation of tailor-made furniture. CBRE has also coordinated the move from the old building to the new location.

Let’s start a project together
Get in touch with us